Coach ervaringen

Laura (28) – content manager:

“Ik geef het coachtraject een 9. Mede dankzij dit coachtraject heb ik de regie over mijn eigen leven weer terug gepakt. Ik voel me fijn bij de beslissingen die ik heb genomen. Inez is een prettige gesprekspartner. Ze luistert écht naar je en stelt de juiste vragen, waardoor je goed na gaat denken over je eigen keuzes.”

Anoniem (36) – docent voortgezet onderwijs:

“Door de coaching van Inez heb ik meer over mezelf geleerd. Ik kan dichter bij mezelf blijven als mens, maar ook als docent. Samen met Inez heb ik helder gekregen wat ik belangrijk vind in mijn werk en als persoon. Het is niet alleen gebleven bij nadenken en ontdekken en weten, maar ik heb ook handvatten gekregen om ervoor te zorgen dat ik zaken die ik belangrijk vind voorrang te geven. Het was een fijn proces om samen met Inez door te gaan. Ik kan het een ieder aanraden, het verrijkt je!!”

Kees (58) – administratief medewerker:

“Na een heftige periode heeft mijn werkgever Inez aanbevolen. Hoewel ik sceptisch was, ben ik toch gegaan en wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan! Er zijn zoveel dingen op hun plek gekomen, heb meer zelfvertrouwen gekregen en voel me vrijer. Inez is betrokken, grappig en confronterend. Ik vond het altijd prettig om naar haar toe te gaan. Dank je wel!”

Mirthe (30) – buurtmaatschappelijk werker:

“Vanaf het eerste gesprek voelde ik mij gelijk op mijn gemak, heel fijn! Tijdens de gesprekken kon ik merken dat Inez haar werk met passie doet, dit maakte dat het contact oprecht en gemeend voelde. Inez is heel gemakkelijk in het contact, is gastvrij en hartelijk. Fijn om op die manier contact te hebben.”

Willemien (32) – project- en teamleider:

“Het coachtraject wat ik met Inez heb doorlopen was erg prettig. Ik heb mezelf nog beter leren kennen en inzicht en tools gekregen om mezelf verder door te ontwikkelen als leidinggevende in mijn werk. Dankzij de coaching ben ik goed door een, achteraf terugkijkende, best wel heftige periode in mijn werk heen gekomen. Ik heb vooral geleerd dat “Ik er ook mag zijn!” en dat ik vaker voor mezelf mag kiezen en dat dan dus ook echt te doen. Inez haar ervaring met werken in het bedrijfsleven was voor mij echt een pré! Daardoor kon ik goed mijn ervaringen met haar delen en ze bood daar echt concrete ondersteuning bij. Erg fijn om met iemand te werken die snapt hoe het is om te werken in het bedrijfsleven en zich daardoor goed kan inleven in de situatie. Daarnaast is Inez erg concreet, doel- en resultaatgericht. Iets wat ik zelf ook prettig vond.”

Overige ervaringen


“Inez, ik zou je bij iedereen aanbevelen omdat je het fantastisch doet, je leeft je in in mensen en ik heb me altijd heel prettig gevoeld in de gesprekken. In het traject moet je echt nadenken over jezelf en wat jezelf zou willen veranderen en hoe je het gaat bereiken. Mooi dat we dit zo samen konden doen.”

“Ik wil zeker wel een 9 geven. Je hebt mij echt ontzettend geholpen, ik heb heel veel gehad aan al onze gesprekken en al je tips. Dus een 9!”

“Ik heb in 8 sessies flinke stappen voorwaarts gemaakt in mijn eigen ontwikkeling. Ik was blij dat ik mezelf wat aandacht en energie heb gegund op een moment dat ik op de rand van de afgrond burn-out stond. Dit traject heeft me er weer een heel eind van af gebracht. En ik zie de toekomst ook weer vol vertrouwen tegemoet. “

“Een bevlogen coach met hart voor haar vak! Inez heeft een hele prettige, nuchtere maar ook warme manier van coachen. Ze voelt haarfijn aan hoe ze je aan het denken kan zetten en trekt je af en toe even uit je comfort-zone, zonder dat je je daarbij te oncomfortabel gaat voelen. Ze sluit goed aan bij je wensen en behoeftes en weet je enthousiast te maken om echt met jezelf aan het werk te gaan.”

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Mailchimp
Contact