Soorten coaching

Ontwikkelgesprekken

Ontwikkelgesprekken kunt u jaarlijks inzetten voor al je medewerkers. Dé ontwikkelmogelijkheden en wensen van de medewerker op een gestructureerde wijze bespreken. Oprechte aandacht motiveert en verhoogt de betrokkenheid, waardoor kwaliteit stijgt en je medewerkers langer bindt.

Arbeidsvitaminez gaat in gesprek met je medewerker, waarin de medewerker centraal staat. In een goed gesprek achterhalen hoe het gaat en wat iemand nodig heeft om met plezier goed te (blijven) presteren.  Aandacht, signaleren, bewustwording en groeien. Professionele begeleiding van je personeel.

Vragen? Interesse? Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met ArbeidsVitaminez.

Stress-en burnoutcoaching

Stress is bijna niet meer weg te denken in onze huidige samenleving. Het is belangrijk te weten wat jouw stress geeft en hoe met stress om te gaan. Vooral als je je bedenkt dat het één van de grootste bedreigingen is voor onze gezondheid. Kennis van het brein helpt voor inzichten en gedragsverandering.

Stress kan op zowel een positieve als negatieve manier worden ervaren. Zodra je er hinder van ondervindt krijgt het echter een negatieve associatie. Hoe langer de stress aanhoudt, hoe groter de kans op mentale en/of fysieke klachten. Hoe langer deze klachten aanhouden, hoe groter de kans op overspannenheid of een burn-out. De kans op vastlopen wordt reëel. Misschien heb je dit stadium al bereikt of wil je simpelweg met meer energie en vrijheid leven.  Wat je wens ook is, kom in actie en blijf er niet mee rondlopen.  Er zijn prachtige resultaten te bereiken met coaching.

Teamtraining

Goed personeel is goud waard. Teamtrainingen vergroot kennis en kunde en bevordert de samenwerking. Het doel is groeien en betere prestaties neerzetten als team. Dit vergroot het plezier en de betrokkenheid. Trainingen kunnen incompany gehouden worden of bij ArbeidsVitaminez.

Top 4 trainingen:

  • Vitaliteit, stress en werkdruk
  • Teameffectiviteit met DISC
  • Klantgericht communiceren
  • Commerciële vaardigheden

Teambuilding

Ontdek de kracht van een goed team! Teambuilding zijn groepsactiviteiten waarbij samenwerking centraal staat. Elkaar beter leren kennen, vertrouwen en samenwerking bevorderen. Tuimbuildingsprogramma’s worden op maat gemaakt na inventarisatie van je wensen voor jouw team. Het nuttige met het aangename combineren. Teambuilding met een thema op een creatieve manier. 

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Mailchimp
Contact