Soorten coaching

Ontwikkelgesprekken

Ontwikkelgesprekken kunt u jaarlijks inzetten voor al je medewerkers. Dé ontwikkelmogelijkheden en wensen van de medewerker op een gestructureerde wijze bespreken. Oprechte aandacht motiveert en verhoogt de betrokkenheid, waardoor kwaliteit stijgt en je medewerkers langer bindt.

Arbeidsvitaminez gaat in gesprek met je medewerker, waarin de medewerker centraal staat. In een goed gesprek achterhalen hoe het gaat en wat iemand nodig heeft om met plezier goed te (blijven) presteren.  Aandacht, signaleren, bewustwording en groeien. Professionele begeleiding van je personeel.

Vragen? Interesse? Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met ArbeidsVitaminez.

Stress-en burnoutcoaching

Stress is bijna niet meer weg te denken in onze huidige samenleving. Het is belangrijk te weten wat jouw stress geeft en hoe met stress om te gaan. Vooral als je je bedenkt dat het één van de grootste bedreigingen is voor onze gezondheid. Kennis van het brein helpt voor inzichten en gedragsverandering.

Stress kan op zowel een positieve als negatieve manier worden ervaren. Zodra je er hinder van ondervindt krijgt het echter een negatieve associatie. Hoe langer de stress aanhoudt, hoe groter de kans op mentale en/of fysieke klachten. Hoe langer deze klachten aanhouden, hoe groter de kans op overspannenheid of een burn-out. De kans op vastlopen wordt reëel. Misschien heb je dit stadium al bereikt of wil je simpelweg met meer energie en vrijheid leven.  Wat je wens ook is, kom in actie en blijf er niet mee rondlopen.  Er zijn prachtige resultaten te bereiken met coaching.

Outplacement

Weet je medewerker dat hij of zij op zoek moet naar een andere baan? Outplacement helpt bij het begeleiden en vinden van een nieuwe baan. Van A tot Z wordt je professioneel begeleid. Denk aan verwerking van je ontslag, zelfanalyse, drijfveren onderzoek, wat wil je nu écht test, arbeidsmarktoriëntatie, cv maken, brief opstellen, vacatures zoeken, netwerken en het sollicitatiegesprek oefenen. We beschikken over een enorm groot netwerk in Stadskanaal e.o. en in Noord Nederland. ArbeidsVitaminez werkt samen met Power Company en een ervaren recruiter hiervoor.

Tijdens een gratis intakegesprek stellen we het optimale traject samen en brengen we een offerte uit die passend is voor uw medewerker.

Loopbaancoaching

Tijd voor een nieuwe of volgende stap? Wat past bij je medewerker? Gun je dat hij of zij begeleid wordt in het zoeken naar wat écht bij degene past, informeer naar de mogelijkheden. Graag ga in gesprek wat de wensen zijn en wat we hierin kunnen bieden.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Mailchimp
Contact