Soorten coaching

Ontwikkelgesprekken

Ontwikkelgesprekken kunt u jaarlijks inzetten voor al je medewerkers. Dé ontwikkelmogelijkheden en wensen van de medewerker op een gestructureerde wijze bespreken. Oprechte aandacht motiveert en verhoogt de betrokkenheid, waardoor kwaliteit stijgt en je medewerkers langer bindt.

Arbeidsvitaminez gaat in gesprek met je medewerker, waarin de medewerker centraal staat. In een goed gesprek achterhalen hoe het gaat en wat iemand nodig heeft om met plezier goed te (blijven) presteren.  Aandacht, signaleren, bewustwording en groeien. Professionele begeleiding van je personeel.

Vragen? Interesse? Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met ArbeidsVitaminez.

Teamtraining

Goed personeel is goud waard. Teamtrainingen vergroot kennis en kunde en bevordert de samenwerking. Het doel is groeien en betere prestaties neerzetten als team. Dit vergroot het plezier en de betrokkenheid. Trainingen kunnen incompany gehouden worden of bij ArbeidsVitaminez.

Top 4 trainingen:

  • Vitaliteit, stress en werkdruk
  • Teameffectiviteit met DISC
  • Klantgericht communiceren
  • Commerciële vaardigheden

Teambuilding

Ontdek de kracht van een goed team! Teambuilding zijn groepsactiviteiten waarbij samenwerking centraal staat. Elkaar beter leren kennen, vertrouwen en samenwerking bevorderen. Tuimbuildingsprogramma’s worden op maat gemaakt na inventarisatie van je wensen voor jouw team. Het nuttige met het aangename combineren. Teambuilding met een thema op een creatieve manier. 

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Mailchimp
Contact